Scandinavian skin stamina collection

Kära ni, det är med stor glädje som jag kan berätta att NU finns min första hudvårdsserie Scandinavian skin stamina collection att köpa på salongen. 

Hudvårdsserien Scandinavian skin stamina collection är framtagen för oren hy men passar lika väl för mogen hy. Serien består av få men effektiva och användarvänliga produkter. Produkterna tillhör NON Gender skin care generation och passar alla i hushållet. Priserna är kundvänliga för högklassiga AHA/BHA-produkter. Syftet är att alla ska kunna ha råd att få hjälp med sin hy oavsett var du bor eller vem du är.

  • För den som behöver en ”reset button” för att få huden i balans
  • Framtagen för problemhy men passar lika väl för mogen hy
  • Innehåller potenta ingredienser som är resultatinriktade utan att torka ut huden
  • 2 i 1 produkter för både ansikte och kropp
  • Lätta och enkla förpackningar som kan användas ”on the go”

Ni mina vänner, är de första som kan få testa produkterna som passar en aktiv livsstil med moderna och minimalistiska förpackningar. Produkterna är exfolierande och multifunktionella 2 i 1, dvs passar både ansikte och kropp. Det är tack vare alla samtal med er kunder under åren och utifrån era önskemål som dessa produkter är framtagna. Inte minst doftar serien som ett nyskuret vinteräpple. Hoppas att ni ska bli lika nöjda och stolta som jag över Scandinavian skin stamina collection.

 

 

Under Cool Derma Company finns idag:

  • hudvårdssalong som erbjuder unika och personliga skönhetsbehandlingar
  • effektiv hudvård för hemmabruk som passar alla i hushållet

Behandlingarna och produkterna från Cool Derma är en hållbar process från val av ingrediens till slutprodukt, där välbefinnande och varaktiga resultat nu och för framtida generationer är mottot.