Om oss

Jag som är grundare av Cool Derma Company heter Shidrokh ”Orkidé” Ghawami och är auktoriserad hudterapeut, funktionell näringsterapeut och makeup-artist. I mer än 20 år har jag arbetat inom hudvårdsbranschen där jag har träffat människor i olika åldrar med otaliga hudtyper och hudproblem. Mitt omfattande intresse för aktuell kosmetisk kemi, anatomi, biologi och näringslära har resulterat i startupen Cool Derma som lanserades hösten 2017.

Under Cool Derma finns idag en hudvårdssalong och egenutveckald hudvård. Salongen erbjuder unika och personliga skönhetsbehandlingar för olika hudtyper och alla etniciteter. Den egenutvecklade hudvården består av unika formuleringar och i samarbete med svenska eliten inom hudvård har jag utvecklat produkterna. Det är tack vare alla samtal med kunder under åren och deras önskemål som dessa hudvårdsprodukter är framtagna. Jag har insett att det fattas något på marknaden. Därför har jag tagit fram effektiv hudvård för hemmabruk.

Den första hudvårdsserien Skinfitness är framtagen för oren hy men passar lika väl för mogen hy. Serien består av få men effektiva och multifunktionella produkter för både ansikte och kropp. Produkterna tillhör NON Gender skin care generation och ska passa alla i hushållet. Priserna är kundvänliga för högklassiga exfolierande AHA/BHA-produkter. Syftet är att alla ska kunna ha råd att få hjälp med sin hy oavsett var du bor eller vem du är.

Behandlingarna och produkterna från Cool Derma är en hållbar process från val av ingrediens till slutprodukt. Jag vill skapa välbefinnande och varaktiga resultat nu och för framtida generationer. Huden är ett häftig organ och det är därifrån namnet Cool Derma kommer.

”BETTER MINDS, BETTER SKIN, BETTER YOU”

 

Shidrokh ”Orkidé” Ghawami är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR. Organisationen är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket.

Hon är även medlem i Svenska Kemistsamfundet som är den samlande kraften i svensk kemi och katalysatorn som fångar upp all passion som finns för ämnet.

Sist men inte minst är Shidrokh CIDESCO-examinerad hudterapeut, vilket innebär att hon bland annat har erhållit ett särskilt internationellt diplom. CIDESCO är en internationell organisation för hudterapeuter och hudterapeututbildningar med sitt säte i Zürich, Schweiz.