ANSIKTSBEHANDLINGAR

Tillsammans tar vi stegen mot en hälsosam och balanserad hud för ett hållbart välmående

Cool Derma erbjuder unika och effektiva ansiktsbehandlingar för olika åldrar, hudtyper och etniciteter. Behandlingarna är resultatinriktade och skräddarsydda för dig. Med rätt utvalda produkter till din hudtyp och dess kondition ger vi dig en personlig och professionell hudvård. Syftet med ansiktsbehandlingen är att du ska utstråla en fräsch och hälsosam hud.

ANSIKTSBEHANDLING

fr. 890kr

60 min

En personlig vitaliserande och effektiv ansiktsbehandling för alla hudtyper. Behandlingen kombinerar djuprengöring med en härlig ansiktsmassage som gör huden ren och fräsch. För bästa personliga ansiktsvård inleds behandlingen med en hudanalys som konstaterar vilken hudtyp du har för rätt val av produkter. Klassisk ansiktsbehandling omfattar peeling, ånga och portömning. Efter att alla orenheter har tagits bort fortsätter behandlingen med en härlig ansiktsmassage. Ansiktsbehandlingen avslutas med en utvald mask utifrån dina behov och en passande ansiktskräm.

LÄS MER
COLORLIFT™

fr. 950kr

60 min

Colorlift är en revolutionerande behandling som ger huden ett naturligt lyft utan kirurgiska ingrepp. Behandlingen baseras på en kombination av avancerad teknologi, kinesisk läkekonst och färgterapi. Colorlift stimulerar produktion av kollagen och läker huden från bland annat hudskador och ärrbildningar. Hudens åldrande motverkas, spänsten förbättras, rynkor reduceras, svullnader dämpas och mörkar ringar runt ögonen minskar. Colorlift är en underbar behandling som ger ett fantastiskt naturligt lyft för huden med omedelbar effekt och synliga resultat. För bästa effekt och resultat rekommenderas upprepade behandlingstillfällen för bästa lyft av din hy.

LÄS MER

Huden får ett lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas med hjälp av syror

Intensiv djuprengörande ansiktsbehandling för dig med oren hud eller problemhy

En kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika former av behandlingar med syror

ÖPPETTIDER

TISDAG – FREDAG

10:00 ~ 16.00

LÖRDAG

10:00 ~ 14.00