AHA syra behandling för slätare hud

AHA-SYRA-BEHANDLING

Behandlingen utförs med AHA syra. Effekten av AHA syra behandlingen beror på hur mycket syra som används och hur länge syran får verka. Huden får ett lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas med hjälp av syrorna. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Efter en AHA syra behandling blir huden lenare och dess porer drar ihop sig, även vissa mindre och ytliga rynkor liksom pigmentförändringar kan försvinna i och med behandlingen. Slutresultatet blir att huden får ett fräschare, slätare och klarare utseende. Aha syra behandling passar bra för torr och livlös hy, acne och acneärr, pigmentfläckar, solskadad hy och ojämn hy.

AHA är ett samlingsnamn för flera olika typer av syror

Cool Derma erbjuder resultatinriktade och skräddarsydda behandlingar för dig. Med rätt utvalda produkter till din hudtyp och dess kondition ger vi dig en personlig och professionell hudvård. Syftet med behandlingen är att du ska utstråla en fräsch och hälsosam hud.

Alpha Hydroxy Acid, AHA syra, är den vanligaste syran som används i hudvård. AHA är ett samlingsnamn för flera olika typer av syror där de effektivaste är glykolsyra och mjölksyra. AHA syrorna är naturligt förekommande syror som utvinns ur sockret från olika växter, därför kallas de också ofta för fruktsyror. Det finns i huvudsak sex olika AHA-syror; glykolsyra, mjölksyra, vinsyra, citronsyra, äppelsyra och mandelsyra.

Alla behandlingar är skonsamma och görs i samråd med dig och dina önskemål i en harmonisk ostörd miljö.

Lär känna din hud på nytt och på rätt sätt, boka din AHA syra behandling nu.

AHA-SYRA-BEHANDLING

fr. 590kr

30 min
KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA
ÖPPETTIDER

TISDAG – FREDAG

10:00 ~ 16.00

LÖRDAG

10:00 ~ 14.00