Ansiktsbehandling för dig med akne, oren hud eller problemhy

AKNEBEHANDLING

Intensiv djuprengörande ansiktsbehandling för dig med akne, oren hud eller problemhy. Behandlingen utförs med utvalda specialprodukter som peelar huden kraftfullt för att motverka uppkomsten av nya orenheter som akne. Behandlingen fullgörs med AHA-syror som ger huden ett skonsamt lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas med hjälp av syran. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Efter en behandling blir huden lenare och dess porer drar ihop sig. Slutresultatet blir att huden får ett fräschare, slätare och klarare utseende.

Få bukt med din akne

Cool Derma erbjuder unik och effektiv hudvård för olika hudtyper, unga som gamla, och alla etniciteter. Behandlingarna är resultatinriktade och skräddarsydda för dig. Med rätt utvalda produkter till din hudtyp och dess kondition ger vi dig en personlig och professionell hudvård. Syftet med behandlingen är att du ska utstråla en fräsch och hälsosam hud.

Vi vill ge dig bästa möjliga hållbara resultat för din kropp och hud. Alla behandlingar är skonsamma och görs i samråd med dig och dina önskemål i en harmonisk ostörd miljö.

Lär känna din hud på nytt och på rätt sätt, boka din aknebehandling nu.

AKNEBEHANDLING

fr. 790kr

60 min
KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA
ÖPPETTIDER

TISDAG – FREDAG

10:00 ~ 16.00

LÖRDAG

10:00 ~ 14.00