BHA syra behandling för oren hy

BHA-SYRA-BEHANDLING

Behandlingen utförs med BHA syra. Effekten av denna BHA syra behandling beror på hur mycket syra som används och hur länge syran får verka. Huden får ett lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas med hjälp av syroran. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Efter en BHA syra behandling blir huden lenare och dess porer drar ihop sig, även vissa mindre och ytliga rynkor liksom pigmentförändringar kan försvinna i och med behandlingen. Slutresultatet blir att huden får ett fräschare, slätare och klarare utseende. BHA syra behandling passar bra för fet och oren hy, akne och akneärr, pigmentfläckar, solskadad hy och ojämn hy.

Exfoliera din hud på djupet

Cool Derma erbjuder unik och effektiv hudvård för olika hudtyper, unga som gamla, och alla etniciteter. Behandlingarna är resultatinriktade och skräddarsydda för dig. Med rätt utvalda produkter till din hudtyp och dess kondition ger vi dig en personlig och professionell hudvård. Syftet med behandlingen är att du ska utstråla en fräsch och hälsosam hud.

Beta Hydroxy Acid, BHA syror, är ett annat namn för salicylsyra och är härlett från acetylsalicylsyra. BHA syror är fettlösliga medan AHA syror är vattenlösliga. Detta innebär att BHA syror kan tränga in i porerna som innehåller talg och exfoliera gamla hudceller som byggs upp inuti porer. Därför passar BHA bättre att använda på fet hud eller oren hy.

Alla behandlingar är skonsamma och görs i samråd med dig och dina önskemål i en harmonisk ostörd miljö.

Lär känna din hud på nytt och på rätt sätt, boka din BHA syra behandling nu.

BHA-SYRA-BEHANDLING

fr. 590kr

30 min
KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA
ÖPPETTIDER

TISDAG – FREDAG

10:00 ~ 16.00

LÖRDAG

10:00 ~ 14.00