Boosta huden med C-vitaminbehandling

C-VITAMINBEHANDLING

En kraftfull antioxidantbehandling som boostar huden med C-vitamin complex. Antioxidanten har stimulerande effekt, minskar inflammation och ökar bildandet av kollagen som har stor betydelse för hudens spänst. Syftet är att motverka för tidig nedbrytning av hudceller och stärka blodkärlsväggarna i huden. Elasticiteten och strukturen i huden förbättras märkbart redan efter första behandlingen. C-vitaminbehandling passar alla hudtyper men speciellt för dig som har ytliga blodkärl.

I C-vitaminbehandlingen ingår: rengöring, peeling, C-vitamin complex, massage och mask.

Hudvård för olika hudtyper

Cool Derma erbjuder unik och effektiv hudvård för olika hudtyper, unga som gamla, och alla etniciteter. Behandlingarna är resultatinriktade och skräddarsydda för dig. Med rätt utvalda produkter till din hudtyp och dess kondition ger vi dig en personlig och professionell hudvård. Syftet med behandlingen är att du ska utstråla en fräsch och hälsosam hud.

Vi vill ge dig bästa möjliga hållbara resultat för din kropp och hud. Alla behandlingar är skonsamma och görs i samråd med dig och dina önskemål i en harmonisk ostörd miljö.

Lär känna din hud på nytt och på rätt sätt, boka din C-vitaminbehandling nu.

C-VITAMINBEHANDLING

fr. 490kr

45 min
KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA
ÖPPETTIDER

TISDAG – FREDAG

10:00 ~ 16.00

LÖRDAG

10:00 ~ 14.00