Colorlift är ett naturligt lyft utan kirurgiska ingrepp

COLORLIFT™

Colorlift är en revolutionerande behandling som ger huden ett naturligt lyft utan kirurgiska ingrepp. Behandligen baseras på en kombination av avancerad teknologi, kinesisk läkekonst och färgterapi. Colorlift stimulerar produktion av kollagen och läker huden från bland annat hudskador och ärrbildningar. Hudens åldrande motverkas, spänsten förbättras, rynkor reduceras, svullnader dämpas och mörkar ringar runt ögonen minskar. Colorlift är en underbar behandling som ger ett fantastiskt naturligt lyft för huden med omedelbar effekt och synliga resultat. För bästa effekt och resultat rekommenderas upprepade behandlingstillfällen.

Revolutionerande behandling

Cool Derma erbjuder unik och effektiv hudvård för olika hudtyper, unga som gamla, och alla etniciteter. Behandlingarna är resultatinriktade och skräddarsydda för dig. Med rätt utvalda produkter till din hudtyp och dess kondition ger vi dig en personlig och professionell hudvård. Syftet med behandlingen är att du ska utstråla en fräsch och hälsosam hud.

Vi vill ge dig bästa möjliga hållbara resultat för din kropp och hud. Alla behandlingar är skonsamma och görs i samråd med dig och dina önskemål i en harmonisk ostörd miljö.

Lär känna din hud på nytt och på rätt sätt, boka Colorlift nu.

COLORLIFT™

fr. 950kr

60 min
KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA
ÖPPETTIDER

TISDAG – FREDAG

10:00 ~ 16.00

LÖRDAG

10:00 ~ 14.00