Kära ni, jag kan inte beskriva i ord hur jag känner. Tänk, i veckan har jag lanserat min andra hudvårdsserie med resultatinriktad hudvård för hemmabruk. Yaaay!!! Denna gång har jag framställt produkter för normal till torr hy, jag har även tänkt på er som har känslig och mogen hy. Som flera av er har sett så heter den nya serien Skinstamina, vilket visar på hudens uthållighet och att produkterna ska höja hudens motståndskraft. 

Ingredienserna i Skinstamina ska bland annat minska hudens förlust av fukt och kollagen samt förebygga slapp hud, pigmentering och stora porer, vilka är vanliga ålderstecken. Och det är helt ok att åldras, det vi ni, men det går att stärka och skydda huden mot yttre påfrestning vilket är extra viktigt förr torr och mogen hy. Detta vill jag, via Skinstamina, hjälpa till med.

Precis som tidigare serie är innehållet veganskt och med stor andel effektiva ingredienser. Några av de aktiva ingredienserna denna gång är Grönt te och Vindruvskärnextrakt, båda är rika på antioxidanter och verkar antiinflammatorisk och antibakteriellt, Stabiliserad C vitamin som reducerar pigmentfläckar och skyddar mot fria radikaler samt Havreextrakt som är lugnande och läkande och som tillsammans med Gurkörtsolja (GLA) ger långvarig näring och fuktgivande effekt.

Ja, ni hör vilken super kraftig antioxidant-cocktail Skinstamina är! Ingredienserna är noga utvalda såklart och produkterna dermatologisk testade. 

Likt min första serie är Skinstamina framtagen i samarbete med dermatologisk expertis och går under paraplyet Non Gender Skin Care för att passa alla i hushållet. Varför köpa många och olika hudvårdsprodukter till alla familjemedlemmar när vi ofta kan dela på samma hudvård?!

Skinstamina består precis som tidigare serie av tre multifunktionella produkter som ska underlätta din hudvårdsrutin och förpackningarna är lätta och enkla med minimal miljöbelastning. Ja, inget är en slump när jag produktutvecklare. Det finns en tanke bakom allt!

Jag är så spänd på att höra vad ni tycker om min nya hudvårdsserie och varje enskild produkt. Hoppas att ni gilla Skinstamina lika mycket som jag, inte minst den underbara fräscha doften av gurka. Yummy!

Önskar er en fin helg!

Kram Orkidé