Den produkt i serien Skinfitness som har fått mest uppskatning av er under året är Intense Glycolic Essence, ansiktsvatten och serum i ett enda steg. En unik essens som exfolierar huden på djupet utan att irritera eller torka ut huden.

Intense Glycolic Essence

Det ni har uppmärksammat mest är mängden av de aktiva ingredienserna AHA och BHA. Syror med exfoliernade egenskaper som även förbättrar hudstruktur samt hudton. Produkten innehåller också noga utvalda effektiva ingredienser som Niacinamide och Allantoin. Dessa förebygger uppkomsten av nya utbrott men även lugnar irritation och rodnader som kan uppstå i huden. Resultatet ger fantastisk glow och lyster, porerna blir mindre och huden slätare. Ni har blivit så fina och det är så roligt att följa hur er hud har blivit till det bättre tack vare essesen.

Därför är det med extra stor glädje och stolthet som jag kan berätta att Intense Glycolic Essence är en av de topp 5 finalisterna inom kategori aktiv hudvård till Daisy Beauty Awards 2019. Detta är tack vare stödet och uppskattningen från er kunder, både från er som jag har träffat fysiskt på salongen men även från er andra i hela landet som har köpt och använt produkterna.

Denna nominering betyder väldigt mycket. Cool Derma vill därför ge lika mycket tillbaka och fortsätta utveckla och tillverka bra produkter som alla kan använda och må bra av.

Stort tack för nomineringen!