När jag har ungdomar på ansiktsbehandling pratar vi ofta om deras vardag. Jag får möta deras vardag genom deras ögon. En värld fylld av känslor, förhoppningar och drömmar öppnas alltid upp för mig då. Det blir även en och annan livliga diskussion om samhället, föräldrar, vänner och inte minst musik.

En sak som alltid har förenat mig med unga som gamla oavsett bakgrund är just musik. Sånger och låtar som har hjälp oss genom tuffa tider, självömkan, hopplöshet och fört oss till tillit, styrka, bra självkänsla och sann glädje. Minnen till musiken blir till fina samtal som vi har delat.

Därför vill jag dela med mig av mina bästa låtar som har gett mig styrka och varit verkliga glädjespridare. Jag hoppas att min “Music hitlist” kan lyfta dig de dagar då du behöver det som bäst!

CIA – The Greatest
X Ambassadors – Renegades
Sigala – Give me your Love
Mando Diao – Love Last Forever
Christine And The Queens – Tillted
Clean bandit ft Sean Paul –  Rockabaye
Hozier – Take me to Church
LP – Lost on you
One Republic – Love Runs out
Petter ft Linnea Henriksson – Se på mig nu
Point Break – Still Breathing
Rudimental – Waiting All Night