top of page

GLOW-BEHANDLING

1290kr / gång
45min

För mer information – välkommen att kontakta mig på 070-729 26 39 eller på kontakt@coolderma.com

Ge din hy extra glow inför fest och bröllop

En vitaliserande och upplyftande Glow-behandling för dig som vill ha extra lyster inför fest eller bröllop. Vitaminkoncentrat E. C. Caviar masseras in i huden efter den grundläggande rengöringen och peelingen som ingår i behandlingen. Avslutningsvis får du en underbar ansiktsmask som syresätter, stimulerar och stärker huden. Resultatet från behandlingen är omedelbar glow och boost till din hy som får dig att se fräsch ut med fin lyster i ansiktet. Behandlingen går även att göra som en kur för att få mer lånvarig glow och stärkande boost till din hy.

I Glow-behandlingen ingår: rengöring, peeling, vitaminkoncentrat E. C. Caviar, massage och mask.

 

Få omedelbar glow och boost till din hy

Cool Derma erbjuder unik och effektiv hudvård för olika hudtyper, unga som gamla, och alla etniciteter. Behandlingarna är resultatinriktade och skräddarsydda för dig. Med rätt utvalda produkter till din hudtyp och dess kondition ger vi dig en personlig och professionell hudvård. Syftet med Glow-behandlingen är att du ska få fin lyster och stärkande boost för en hälsosam hud.

Vi vill ge dig bästa möjliga hållbara resultat för din kropp och hud. Alla behandlingar är skonsamma och görs i samråd med dig och dina önskemål i en harmonisk ostörd miljö.

Lär känna din hud på nytt och få extra glow och långvarig lyster.

bottom of page