top of page

KEMISK PEELING

980kr / gång
30min

För mer information – välkommen att kontakta mig på 070-729 26 39 eller på kontakt@coolderma.com

Kemisk peeling för fräschare hy

En kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingsformer med syror som går ut på att avlägsna gamla hudceller och att stimulera nybildning av huden. Effekten beror på olika faktorer som hur stark syran är och hur mycket som används, samt hur länge syran får verka. Huden får ett lyft med kemisk peeling i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas med hjälp av syrorna. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Efter en kemisk peeling blir huden lenare och dess porer drar ihop sig, även vissa mindre och ytliga rynkor liksom pigmentförändringar kan försvinna i och med behandlingen. Slutresultatet från kemisk peeling är att huden får ett fräschare, slätare och klarare utseende. Kemisk peeling passar bland annat för torr och livlös hy, fet och oren hy, acne och acneärr, ojämn hy, pigmentfläckar och solskadad hy.

 

Avancerad hudvård med syror

Cool Derma erbjuder resultatinriktade och skräddarsydd kemisk peeling för dig. Med rätt utvalda produkter till din hudtyp och dess kondition ger vi dig en personlig och professionell hudvård. Syftet med behandlingen är att du ska utstråla en fräsch och hälsosam hud.

Syror används i mer avancerad hudvård. Alpha Hydroxy Acid, AHA syra, är den vanligaste syran som används i hudvård. AHA syrorna är naturligt förekommande syror som utvinns ur sockret från olika växter, därför kallas de också ofta för fruktsyror. En annan syra som används i hudvård är Beta Hydroxy Acid, BHA syror, även kallat för salicylsyra och är härlett från acetylsalicylsyra. BHA syror är fettlösliga medan AHA syror är vattenlösliga. Detta innebär att BHA syror kan tränga in i porer som innehåller talg och passar därför bättre att använda på fet hud eller oren hy.

Alla behandlingar som vi utför är skonsamma och görs i samråd med dig och dina önskemål i en harmonisk ostörd miljö.

Lär känna din hud på nytt och på rätt sätt, boka kemisk peeling nu.

bottom of page