top of page

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

1290kr / gång
75min

För mer information – välkommen att kontakta mig på 070-729 26 39 eller på kontakt@coolderma.com

Klassisk ansiktsbehandling anpassad till dina behov!

En personlig vitaliserande och effektiv ansiktsbehandling för alla hudtyper. Behandlingen kombinerar djuprengöring med en härlig ansiktsmassage som gör huden ren och fräsch. För bästa personliga ansiktsvård inleds behandlingen med en hudanalys som konstaterar vilken hudtyp du har för rätt val av produkter. Klassisk ansiktsbehandling omfattar peeling, ånga och portömning. Efter att alla orenheter har tagits bort fortsätter behandlingen med en härlig ansiktsmassage. Ansiktsbehandlingen avslutas med en utvald mask utifrån dina behov och en passande ansiktskräm.

I klassisk ansiktsbehandling ingår: rengöring, peeling och ånga, porrengöring, massage, mask, serum och avslutande kräm.

En personlig ansiktsbehandling

Cool Derma erbjuder unik och effektiv ansiktsbehandling för olika hudtyper, unga som gamla, och alla etniciteter. Behandlingarna är resultatinriktade och skräddarsydda för dig. Med rätt utvalda produkter till din hudtyp och dess kondition ger vi dig en personlig och professionell hudvård. Syftet med ansiktsbehandlingen är att du ska utstråla en fräsch och hälsosam hud.

Vi vill ge dig bästa möjliga hållbara resultat för din kropp och hud. Alla behandlingar är skonsamma och görs i samråd med dig och dina önskemål i en harmonisk ostörd miljö.

 

Lär känna din hud på nytt och på rätt sätt, boka klassisk ansiktsbehandling nu.

bottom of page