OM COOL DERMA

Bakom Cool Derma står en auktoriserad hudterapeut med egentillverkade produkter

Grundaren av Cool Derma heter Shidrokh ”Orkidé” Ghawami och är auktoriserad hudterapeut, funktionell näringsterapeut, makeup-artist och produktutvecklare. I mer än 20 år har hon arbetat inom hudvårdsbranschen och träffat människor i olika åldrar med otaliga hudtyper och hudproblem. Det omfattande intresset för aktuell kosmetisk kemi, anatomi, biologi och näringslära resulterade i att den första hudvårdsserien från Cool Derma som lanserades hösten 2017.

Hudvård för alla

Under Cool Derma finns idag en hudvårdssalong och egenutvecklad svensktillverkad hudvård. Salongen ligger vid Odenplan i Stockholm och erbjuder unika och personliga hudvårdsbehandlingar för olika åldrar, hudtyper och etniciteter.

Produkterna från Cool Derma har tagits fram baserat på alla samtal med kunder genom åren och deras önskemål. Hudvårdsprodukterna är framställda för att passa alla i hushållet och går därför under paraplyet Non Gender Skin Care. Huden är ett häftig organ och det är därifrån namnet Cool Derma kommer ifrån.

Vegansk hudvård

Hudvårdsprodukterna från Cool Derma är 2 i 1 produkter och passar både för ansikte och kropp. Hudvårdsserierna under Non Gender Skin Care består av tre multifunktionella produkter som ska underlätta din hudvårdsrutin. Förpackningarna är lätta och enkla med minimal miljöbelastning. Produktinnehållet är veganskt med stor andel aktiva ingredienser.

Priserna kan ses som mycket kundvänliga för dessa högklassiga produkter. Syftet är att alla ska kunna ha råd att få hjälp med sin hy oavsett var du bor eller vem du är. Inte minst, Cool Derma erbjuder alltid fri frakt.

Läs om hudvård i vår blogg
ÖPPETTIDER

TISDAG – FREDAG

10:00 ~ 16.00

LÖRDAG

10:00 ~ 14.00