OM COOL DERMA

Bakom Cool Derma står en auktoriserad hudterapeut med egentillverkade produkter

Grundaren av Cool Derma heter Shidrokh ”Orkidé” Ghawami och är auktoriserad hudterapeut, funktionell näringsterapet, makeup-artist och poduktutveckalre. I mer än 20 år har hon arbetat inom hudvårdsbranschen och träffat människor i olika åldrar med otaliga hudtyper och hudproblem. Det omfattande intresset för aktuell kosmetisk kemi, anatomi, biologi och näringslära resulterade i att Cool Derma lanserades hösten 2017.

HUDEN ÄR ETT HÄFTIGT ORGAN

Under Cool Derma finns idag en hudvårdssalong och egenutvecklad svensktillverkad hudvård. Salongen ligger vid Odenplan i Stockholm och erbjuder unika och personliga hudvårdsbehandlingar för olika åldrar, hudtyper och etniciteter. De egenutvecklade hudvårdsprodukterna består av unika formuleringar och i samarbete med svenska eliten inom hudvård har produkterna utvecklats i Sverige.

Det är tack vare alla samtal med kunder under åren och deras önskemål som hudvårdsprodukterna är framtagna. Huden är ett häftig organ och det är därifrån namnet Cool Derma kommer ifrån

VEGANSK HUDVÅRD

Den första hudvårdsserien från Cool Derma är framtagen för oren hy men passar lika väl för mogen hy. Hela hudvårdsserien är faktiskt vegansk. Serien heter Skinfitness och är en en del av non gender skin care generation som är tänkt att passa alla i hushållet. Det är därför produkterna innehåller en generös mängd både i volym och andel aktiva ingredienser mätt.

Priserna kan utifrån detta ses som mycket kundvänliga för dessa högklassiga AHA/BHA – syraprodukter. Syftet är att alla ska kunna ha råd att få hjälp med sin hy oavsett var du bor eller vem du är. Cool Derma erbjuder alltid frifrakt.

Läs om hudvård i vår blogg
ÖPPETTIDER

TISDAG – FREDAG

10:00 ~ 16.00

LÖRDAG

10:00 ~ 14.00