Festmakeupe ger det lilla extra till speciella tillfällen

FESTMAKEUP

Festmakeup är ett roligt och upplyftande hjälpmedel för att främja din inre skönhet och skapa det lilla extra till speciella tillfällen. Vi erbjuder makeupkonsultation för olika tillfällen och hudtyper. Syftet är att lyfta dina förutsättningar och förstå dina behov för att kunna förverkliga en gemensam slutbild.

Konsultationen är en viktig del av skapandet, vilket möjliggör bra slutresultat för festmakeupen eller andra makeuptillfällen. Med rätt utvalda färger till din hudtyp och dess kondition ger vi dig en personlig och professionell makeup.

Träffa tidigare vinnare av SM i makeup

Du får träffa Shidrokh ”Orkidé” Ghawami, grundaren av Cool Derma och tidigare vinnare av SM i makeup, som använder sig av sina tekniska färdigheter för att få fram önskvärt resultat för varje uppdrag.

Alla makeupkonsultationer är resultatinriktade och görs i samråd med dig och dina önskemål i en harmonisk ostörd miljö. Lär känna din hud på nytt och på rätt sätt, boka din makeupkonsultation och få en personlig festmakeup.

FESTMAKEUP
Makeupkonsultation – rådgivning

fr. 550kr

Kvällsmakeup

fr. 690kr

Brudmakeup inkl. personlig konsultation

fr. 1500kr

Dagmakeup

fr. 690kr

Makeupafton

pp. 350kr

Makeupafton

Ta med dig dina vänner eller arbetskamrater till en inspirerande och lärorik afton där ni får träffa Shidrokh ”Orkidé” Ghawami som är tidigare vinnare av SM i makeup. Ni får inspirerande tips, de senaste metoderna och färgerna som passar era behov. Makeup är ett roligt och upplyftande hjälpmedel för att främja din inre skönhet.

pp. 350kr

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA
ÖPPETTIDER

TISDAG – FREDAG

10:00 ~ 16.00

LÖRDAG

10:00 ~ 14.00