Fransar och bryn som framhäver dina ögon 

FRANSAR & BRYN

Alla fransar och bryn ser olika ut och har sin egna ideala form och färg som kan framhävas. Färgning av ögonfransar gör din blick intensiv och ger dina ögon mer djup, medan brynformning öppnar upp ögat. Båda är hantverk som kräver skicklighet och erfarenhet.

Färgerna till behandlingen tas fram i samråd med dig och dina önskemål. Vi arbetar med pincett för bästa effekt när vi formar dina ögonbryn. Under behandlingen ligger du skönt nerbäddad i vår bekväma behandlingssäng.

Framhäv din egna ideala form och färg

Cool Derma erbjuder behandlingar för olika hudtyper, unga som gamla, och alla etniciteter. Behandlingarna är skräddarsydda för dig och anpassas efter dina önskemål. Med rätt utvald metod ger vi dig en professionell behandling för fransar och bryn i samband med din ansiktbehandling. Syftet är att framhäva din egna ideala färg och form för dina ögon.

Vi vill ge dig bästa möjliga hållbara resultat för dina fransar och bryn. Alla behandlingar är skonsamma och görs i samråd med dig och dina önskemål i en harmonisk ostörd miljö. Lär känna dina ögon på nytt, lägg till färgning av fransar och bryn i samband med din ansiktsbehadnling.

FRANSAR & BRYN
Frans- och brynfärgning

590kr

Fransfärgning

390kr

Brynplock

390kr

Brynplock och färgning

490kr

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA
ÖPPETTIDER

TISDAG – FREDAG

10:00 ~ 16.00

LÖRDAG

10:00 ~ 14.00