Hårborttagning med hjälp av vaxning 

HÅRBORTTAGNING

Vaxning är en metod för hårborttagning som innebär att håret tas bort från roten. De tar cirka tre till sex veckor innan nytt hår börjar växa ut igen efter en vaxning. Hårborttagning med hjälp av vaxning är en hygienisk metod som är väldigt skonsam för huden.

För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill ta bort har minst två veckors utväxt. Efter behandling kan huden bli lite känslig, irriterad och svullen, men är övergående inom de närmsta dagarna. Regelbunden hårborttagning leder till att hårväxten blir tunnare och glesare.

En skonsam behandling

Cool Derma erbjuder effektiv hårborttagning för olika hudtyper, unga som gamla, och alla etniciteter. Behandlingarna är resultatinriktade och skräddarsydda för dig. Med rätt utvalda produkter till din hudtyp och dess kondition ger vi dig en personlig och professionell hudvård.

Vi vill ge dig bästa möjliga hållbara resultat för din kropp och hud. Alla behandlingar är skonsamma och görs i samråd med dig och dina önskemål i en harmonisk ostörd miljö. Boka din hårborttagning nu.

HÅRBORTTAGNING
Hela ben

fr. 590kr

Halva ben

fr. 390kr

Bikinilinje

fr. 250kr

Hel arm

fr. 490kr

Halv arm

fr. 350kr

Axill – armhåla

fr. 250kr

Överläpp och haka

fr. 250kr

Rygg

fr. 290kr

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA
ÖPPETTIDER

TISDAG – FREDAG

10:00 ~ 16.00

LÖRDAG

10:00 ~ 14.00