top of page
  • pontuseriksson3

Daglig hudvårdsrutin är ett måste

Som auktoriserad hudterapeut har jag många tankar kring hur du bör ta hand om din hud effektivt för ett långsiktigt välbefinnande. Huden har olika förutsättningar och din hudhälsa ska inte upplevas som en oduglighet eller personlig brist. Lika ovanligt som det är att säga att njurar är vackra, lika ovanligt borde det vara att döma någon med problemhy. Ingen ska behöva skämmas över ett kroppsliga tillstånd som påverkar huden negativt och som du själv inte kan rå för. Jag tycker inte att din hud är ful, smutsig, vacker eller perfekt. Detta vill jag verkligen förmedla!

En daglig hudvårdsrutin är dock nödvändig för att erhålla frisk och hälsosam hy. En bra hudvårdsrutin består, enligt mig, av få enkla steg som möjliggör hudens funktioner. Hudvårdsbehandlingar på salong ser jag som komplement till din dagliga hudvårdsrutin. Precis som övriga organ behöver huden omvårdnad och omsorgsfullt utvalda produkter för att må bra. Jag vill hjälpa dig med att få en resultatinriktad hudvårdsrutin som är hållbar och passar din ekonomi dessutom.

Glöm inte att skönhet är något som du föds med och den kommer inifrån. Skönhet är inte en yta som du kan få via en produkt. Med hjälp av rätt behandlingar och produkter tar vi stegen tillsammans mot en hälsosam och balanserad hud för ett långvarigt välmående hos dig.

Kontakta gärna mig så hjälper jag dig med din hudvårdsrutin.

Kram Orkidé


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page