top of page
  • Skribentens bildShidrokh Ghawami

Ett riktigt spinningpass för hudenJag har tagit fram tre grundläggande instruktionsfilmer om hudvårdsprodukterna i serien Skinfitness. Hudvårdsserien är framtagen för oren hy men passar lika väl för mogen hy och ger fantastisk lyster för huden. Hela hudvårdsserien är vegansk och är en en del av non gender skin care generation som är tänkt att passa alla i hushållet. I filmerna berättar jag mer om fördelarna med de noga utvalda aktiva ingredienserna i hudvårdsprodukterna som AHA, BHA, Niacinamide och Allantoin, men även vad du ska tänka på eftersom produkterna innehåller en generös mängd fruktsyror.

Se instruktionfilmerna om Skinfitness här och få några enkla tips
Den första filmen handlar om Cool Derma DEEP Clean 2 in 1 Exfoliating Gel Cleanser från serien Skinfitness som är en svalkande och uppfräschande tvättgele som löddrar med diskret doft av äpple och gurka. Tvättgelen innehåller exfolierande AHA/BHA-syra som hjälper till att djuprengöra huden, ta bort döda hudceller och verkar som propplösare på tilltäppta porer. Ingredienserna i tvättgelen är noga utvalda för att effektivt avlägsna orenheter, förebygga uppkomsten av nya utbrott och balansera talgproduktionen utan att torka ut huden.
Den andra filmen handlar om Intense Skin Renewal Glycolic Essence från serien Skinfitness som är en mångsidig 2 i 1 produkt som kombinerar ansiktsvatten och serum i ett steg för en fantastik lyster. Essensen är effektiv och exfolierar huden på djupet utan att torka ut eller skada barriärfunktionen. Produkten påskyndar även cellförnyelse i huden och bidrar till en jämnare hudton samt hudstruktur. Innehåller noga utvalda effektiva ingredienser som förebygger uppkomsten av nya utbrott, lugnar irritation och rodnader som kan uppstå i huden.
Den tredje filmen handlar om Advanced Hydro Clear & Calm Moisturizer från serien Skinfitness som är en behandlande ansiktskräm som är lätt fuktighetsbevarande med fräsch äppeldoft. Krämen går snabbt in i huden utan att kladda och är speciellt framställd för att balansera och vårda fet-/ blandhy. Produkten hjälper till att lösa upp orenheter, ta bort döda hudceller och minska förstorade porer. Ingredienserna är noga utvalda för att effektivt förebygga och minska uppkomsten av orenheter, irritationer och rodnader utan att torka ut huden.


Hoppas filmerna är inspirerande och hjälper dig med din hudvårdsrutin.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page