top of page
  • Skribentens bildShidrokh Ghawami

Skinfitness: före- och efterbilder


Det är vanligt att känna skam över sina hudproblem och lida i det tysta. Många vill inte på grund av detta visa sitt ansikte och undviker därav att synas på bild. Därför är det sååå stort när ni hör av er och vill visa era före- och efter bilder offentligt!!!!

Det fina resultatet i detta fall beror på den egna insatsen hemma med produkterna från Skinfitness. Hudvårdsrutinen på morgonen har bestått av Cool Derma tvättgele och ansiktsvatten, båda från Skinfitness, plus en fetare ansiktskräm från Thalion på torrare partier inklusive solskydd. På kvällen har hudvårdsrutinen kompletteras med ansiktskrämen från Skinfitness på utsatta områden med finnar. Med denna rutin har huden inte blivit känslig eller torr.

Cool Derma har bevisligen bra produkter för problemhud och hemmabruk, men det bästa resultatet kommer när du bollar din hudvårdsrutin och behov kontinuerligt med en auktoriserad hudterapeut. Lika mycket som hudvårdsserien Skinfitness kan ge ett otroligt resultat för vissa, så kan produkterna kännas starka för andra. Därför rekommenderar vi att trappa upp användningen från någon gång i veckan till mer daglig användning.

Och glöm inte, att oavsett om du har ljus eller mörk hy, var extra noga med solskydd dagtid om du använder produkter med AHA-syror som hudvårdsserien Skinfitness innehåller.


:)50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page