top of page

Ansiktsbehandlingar

kelsey-curtis-kD9qprR6HBI-unsplash_edited.jpg

MICRONEEDLING SKINPEN

Aktivera enkelt ditt eget kollagen för en ungdomligare hud

2400kr / gång
60min
kelsey-curtis-kD9qprR6HBI-unsplash_edited.jpg

Cool Derma Signature treatment nr 1 

I denna behandling kombineras 2 behandlingar.

Djup porrengöring och cololift behandling. 

1390kr / gång
60min

Cool Derma Signature treatment nr 2

I denna behandling kombineras 3 behandlingar : Djup porrengöring , kemisk peeling och colorlift behandling

1980kr / gång
60-75min
image.png

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

En personlig vitaliserande och effektiv ansiktsbehandling för alla hudtyper. Behandlingen kombinerar djuprengöring med en härlig ansiktsmassage som gör huden ren och fräsch. För bästa personliga ansiktsvård inleds behandlingen med en hudanalys som konstaterar vilken hudtyp du har för rätt val av produkter.

1290kr
75min

TOTAL HARMONI

En lyxig klassisk ansiktsbehandling där du får ett hudföryngrande vitamin koncentrat som masseras in i huden. Detta ger ett omedelbart lyft som gör huden jämn, klar och silkeslen. I behandlingen ingår: rengöring, peeling och ånga, porrengöring, massage, mask, serum plus vitamin koncentrat och avslutande kräm.

1490kr
75min

DJUP PORTÖMNING

Alla mår bra av en riktig djuprengöring och portömning som gör att huden även lättare tillgodogör sig effekten av vårdande produkter. Huden blir fräschare och återfår sin naturliga lyster. Fina linjer tunnas ut, döda hudceller försvinner och porer förminskas.

1190kr
60min

AKNEBEHANDLING

Intensiv djuprengörande ansiktsbehandling för dig med akne, oren hud eller problemhy. Behandlingen utförs med utvalda specialprodukter som peelar huden kraftfullt för att motverka uppkomsten av nya orenheter som akne.

980kr
60min
image.png
Vit lotion

GLOW-BEHANDLING

En vitaliserande och upplyftande Glow-behandling för dig som vill ha extra lyster inför fest eller bröllop.

Vitaminkoncentrat E. C. Caviar masseras in i huden efter den grundläggande rengöringen och peelingen som ingår i behandlingen.

1290kr
45min
pexels-taryn-elliott-4144459.jpg

COLORLIFT™

Colorlift är en revolutionerande behandling som ger huden ett naturligt lyft utan kirurgiska ingrepp. Behandligen baseras på en kombination av avancerad teknologi, kinesisk läkekonst och färgterapi.

980kr
60min
pexels-taryn-elliott-4144459.jpg
IMG_7463.heic
IMG_7463.heic

MULTIVITAMINBEHANDLING

Behandlingen utförs med vitamin A E F C complex som är kraftfulla antioxidanter med reparerande och läkande egenskaper. Syftet med denna Multivitaminbehandling är att uppkomsten av fina linjer och rynkor motverkas, hudtonen blir även jämnare på grund av att hudfärg och pigmentering får bättre balans.

980kr
45min

KEMISK PEELING

En kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingsformer med syror som går ut på att avlägsna gamla hudceller och att stimulera nybildning av huden. Effekten beror på olika faktorer som hur stark syran är och hur mycket som används, samt hur länge syran får verka.

980kr
45min
pexels-anna-shvets-5069432.jpg
pexels-pixabay-63320.jpg
pexels-pixabay-63320.jpg

FRANS OCH BRYNFÄRGNING

Alla fransar och bryn ser olika ut och har sin egna ideala form och färg som kan framhävas. Färgning av ögonfransar gör din blick intensiv och ger dina ögon mer djup, medan brynformning öppnar upp ögat. Båda är hantverk som kräver skicklighet och erfarenhet.

490kr
(enbart i samband med ansiktsbehandling)

Tack!

Address

Upplandsgatan 58,

Stockholm

Email

Telefon

070-729 26 39

Social Media

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page