VÄLKOMMEN TILL VÅR WEBBSHOP

Här kan du köpa hudvårdserien Skinfitness – alltid fri frakt från Cool Derma

SKINFITNESS

Skinfitness är en hudvårdsserie för dig som behöver en “reset button” för att få huden i balans. Produkterna passar oren hy lika väl som mogen hy. Ingredienserna i Skinfitness är resultatinriktade utan att torka ut huden. Alla produkterna är 2 i 1 och passar både ansikte och kropp. Förpackningarna är enkla och lätta för att kunna användas “on the go”. Serien består av tre produkter plus en tvättlapp.

HÖGKLASSIGA SYRAPRODUKTER

Hela serien Skinfitness är en del av non gender skin care generation och syftar till att passa alla i hushållet. Tanken är att du ska kunna dela på produkterna med dom du bor med och inte behöva köpa en hudvårdsserie per person. Det är därför produkterna innehåller en generös mängd både i volym och andel aktiva ingredienser mätt.

Priserna är mycket kundvänliga för dessa högklassiga AHA/BHA – syraprodukter som är tillverkade i Sverige. Syftet är att alla ska kunna ha råd att få hjälp med sin hy oavsett var du bor eller vem du är.

VEGANSK HUDVÅRD

Hudvårdsprodukterna från Cool Derma är en hållbar process från val av ingrediens till slutprodukt. Hela hudvårdsserien Skinfitness är vegansk och har genomgått olika belastningstester och är dermatologisk testad. Innehållet består av uteslutande vetenskapligt bevisade ingredienser och unika formuleringar som inte torkar ut huden.

Produkterna är utvecklade av grundaren av Cool Derma, Shidrokh ”Orkidé” Ghawami, i samarbete med svenska eliten inom produktutveckling. Det är utifrån alla samtal med kunder under åren och deras önskemål som produkterna är framtagna. 

Kontakta oss gärna med dina frågor