top of page
edu-grande-JVpFGt8A520-unsplash.png

Multifunctional Swedish Skincare

Vegan. Sustainable. Pharmacy approved 

Om Cool Derma

Cool Derma Company ger dig en ny hållbar dimension av multifunktionella hudvårdsprodukter och exklusiva hudvårdsbehandlingar. Vi erbjuder vegansk hudvård och könsneutrala produkter som är skonsamma för hudens mikrobiom och innehåller högpresterande formler som stöds av säker biovetenskap. Produktionen är svensk med minimal miljöbelastning från råvara till slutprodukt. Vårt engagemang ligger både i hudens hälsa och jordens välmående.  
Om hur allt startade:

Grundaren av Cool Derma heter Shidrokh ”Orkidé” Ghawami och är auktoriserad hudterapeut,

funktionell näringsterapeut, makeup-artist och produktutvecklare.

I mer än 20 år har hon arbetat inom hudvårdsbranschen och träffat människor i

olika åldrar med otaliga hudtyper och hudproblem.

Det omfattande kunskap för aktuell kosmetisk kemi, anatomi, biologi och näringslära resulterade

i att Cool Derma lanserades 2018.

Återförsäljare som säljer Cool Dermas produkter är: (Klicka på respektive återförsäljare)

Apohem

Apotea

Lyko

Apoteket

IMG_7258.png

Vegansk hudvård

Hudvårdsprodukterna från Cool Derma är 2 i 1 produkter och passar både för ansikte och kropp. Hudvårdsserierna under Non Gender Skin Care består av tre multifunktionella produkter som ska underlätta din hudvårdsrutin.

 

Förpackningarna är lätta och enkla med minimal miljöbelastning. Produktinnehållet är veganskt med stor andel aktiva ingredienser. Priserna kan ses som mycket kundvänliga för dessa högklassiga produkter. Syftet är att alla ska kunna ha råd att få hjälp med sin hy oavsett var du bor eller vem du är. Inte minst, Cool Derma erbjuder alltid fri frakt.

Hudvård för alla

Kliniken ligger vid Odenplan i Stockholm och erbjuder unika och personliga hudvårdsbehandlingar för olika åldrar, hudtyper och etniciteter.

Produkterna från Cool Derma har tagits fram baserat på alla samtal med kunder genom åren och deras önskemål. Hudvårdsprodukterna är framställda för att passa alla i hushållet och går därför under paraplyet Non Gender Skin Care. Huden är ett häftig organ och det är därifrån namnet Cool Derma kommer ifrån.

shr-logo-bw-200x141.png
cidesco-logo-diploma-bw-200x141.png
thumbnail_Sticker-Certified-by-Noscomed-Skinpen-LR.png

Våra ingredienser

För att ge dig de mest effektiva men säkra lösningarna har vi utvecklat exklusiva formler i Sverige som är noggrant utvalda för att ha de önskade egenskaperna, leverera resultat och vara säkra för din hälsa såväl som vår planet.
 
Att ha ett dagligt samtal med våra kunder och se till att våra produkter följer de internationella standarderna har varit en viktig del av resan. Varje produkt är vegansk, cruelty free och fri från cykliska silikoner, parabener, mineraloljor, mikroplaster, PFSA.
 
Du hittar vår ingredienslista under varje produkt.
louis-reed-pwcKF7L4-no-unsplash.jpg

Klimatengagemang

Vår kärlek till hudens hälsa och vår planets överlevnad går hand i hand och vi gör medvetna val för att säkerställa att vi har positiva fotspår.

Från val av råvaror till slutprodukt. Vi arbetar endast med certifierade råvaruleverantörer och för våra växtbaserade ingredienser väljer vi upp till 99 % ekocertifierad tillverkning.
Vi har vår produktion i Sveriges mest välrenommerade fabriker som ger oss all tillgång till leverantörerna och deras spårbara tillverkningslinje. Cool Dermas förpackningar är minimalistiska och effektiva och är gjorda av återvunnen plast och kartonger.

Att ha en svensk tillverkningspartner ger oss de stora fördelarna att minimera Co2-fotavtrycket och våra medvetna val förbättrar såväl hudens hälsa som planetens hälsa. Tillsammans stödjer vi lokala bioforskare och fabriker. Vi ägnar år åt att utveckla nya produkter och ser till att vår " Långsam produktutveckling "
- filosofi ger dig den verkliga hållbara lösningen som vi akut behöver .
karsten-wurth-w_a40DuyPAc-unsplash.jpg
bottom of page