top of page
  • pontuseriksson3

Skinstamina serie
Ingredienserna i Skinstamina ska bland annat minska hudens förlust av fukt och kollagen samt förebygga slapp hud, pigmentering och stora porer, vilka är vanliga ålderstecken. Och det är helt ok att åldras, det vi ni, men det går att stärka och skydda huden mot yttre påfrestning vilket är extra viktigt förr torr och mogen hy. Detta vill jag, via Skinstamina, hjälpa till med.

Precis som tidigare serie är innehållet veganskt och med stor andel effektiva ingredienser. Några av de aktiva ingredienserna denna gång är Grönt te och Vindruvskärnextrakt, båda är rika på antioxidanter och verkar antiinflammatorisk och antibakteriellt, Stabiliserad C vitamin som reducerar pigmentfläckar och skyddar mot fria radikaler samt Havreextrakt som är lugnande och läkande och som tillsammans med Gurkörtsolja (GLA) ger långvarig näring och fuktgivande effekt.

Ja, ni hör vilken super kraftig antioxidant-cocktail Skinstamina är! Ingredienserna är noga utvalda såklart och produkterna dermatologisk testade.Likt min första serie är Skinstamina framtagen i samarbete med dermatologisk expertis och går under paraplyet Non Gender Skin Care för att passa alla i hushållet. Varför köpa många och olika hudvårdsprodukter till alla familjemedlemmar när vi ofta kan dela på samma hudvård?!

Skinstamina består precis som tidigare serie av tre multifunktionella produkter som ska underlätta din hudvårdsrutin och förpackningarna är lätta och enkla med minimal miljöbelastning. Ja, inget är en slump när jag produktutvecklare. Det finns en tanke bakom allt!


Önskar er en fin helg!

Kram Orkidé

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page